1 Ağustos 2014 Cuma

The Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3 Wild Hunt



  Bize gerçekten muhteşem anlar yaşatan The Witcher 2'den sonra The Witcher 3 duyuruldu. Bu oyunda her zaman ki gibi yine Geralt ile yola devam edeceğiz , hikayede Geralt hafızasını geri kazanır ve kayıp aşkını yani Yeneffer'ı hatırlar onu aramak için yola koyulur.
  
  Oyun bildiğimiz üzere açık dünya oyunudur , bu konuda yine aynı şekilde devam edilmiş ve haritayı devasa tasarlamışlar , oyunun The Witcher 2 assassin of kings haritasından tam 30 kat büyük olacağını yazdığım ve siz de okuduğunuz an yuh diyeceğiniz duyuyor gibiyim ama daha bitmedi haritanın bir ucundan diğerine o zamanın en hızlı ulaşım aracı olan atla tam 40 dakikada gidiyorsunuz ( Oyun dakikası değil gerçek dakika olarak :D ) Yani anlayacağınız üzere gerçekten dev bir harita var bu konuda geliştiren firma olan CD Project RED'i gerçekten tebrik etmek istiyorum harika bir iş çıkarmışlar ve bizi de unutmamışlar görevler için yolculuk uzun olacağından ışınlanma modu da mevcut fakat sadece daha  önceden gittiğiniz yerleri kapsıyor. Neyse haritayı çok fazla konuştuk sizi sıkmadan oyunda kullanabileciğimiz ulaşım araçlarından bahsedeyim biraz öncelikle doğal olaraktan atlar var , birde kullanabileceğimiz tekne var başkada bir şey yok. Oyunun senaryo kısmı tam 50 saat sürecek ( Görevlerle beraber 100 ) bence gayet uzun bir senaryo ki oyunculara karşı duygu beslemeye başlayabiliriz :D . Oyun bitiş olarak 3 farklı şekilde bitecek ( Her son 1 saat uzunluğunda ) ve nasıl biteceğinde ki en önemli etken sizin kararlarınız . Aslında ben biraz meraklı olduğumdan 3 farklı şekilde bitirmeyi istiyorum :D . Oyunun sadece sonu değil içerisinde de 36 farklı senaryo sizin kararlarınızla şekil alacak ki bunları denemem çok uzun sürecek gibi . Geralt ata bindiği zaman at üzerinde dövüşebilecek .

  Yazının sonuna geldik ve şu an bu oyun ne zaman çıkacak diye meraklanmıştırsınız ve sadece yazya bir göz geçirip gidip google'dan bakmıştırsınız ama ben yinede 24 Şubat 2015'te çıkacağını söyleyeyim. 2015'te çıkacak ama oynayabilmem için ne kadar sistem gerek diye sorduğunuzu düşünerek sizi bu yazıya yönlendiriyorum . Görüşmek üzere , Gamestation52 camiası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder