28 Temmuz 2014 Pazartesi

Pro Evolution Soccer (Pes) 2015 Çok İddialı

PES 2015

  Öncelikle yazıma Pes 2014'ün yaşadığı büyük hüsranla başlamak istiyorum , oyun aslında oynanabilirlik açısından hoştu paslar ve çalımlar iyiydi , serbest vuruşlara ise yeni bir soluk getirilmiş ki bana sorarsanız gayet de güzel olmuş oyun genel olarak iyi sayılabilir tek sıkıntımız grafiklerdi . Oyun gayet vasat bir satış sayısında kaldı çoğu oyuncu ya fifa oynamaya başladı yada eski pes oyunlarını oynamaya devam ettiler.
  Hal böyle olunca Konami yeni nesil konsollara Pes 2014'ü sürmemişti ve tüm gücü ile Pes 2015'e odaklanmıştı bu sefer hiçbir hata olmadan gayet güzel bir şekilde oyunu hazırlamaya çalışıyorlar oyunun 26 eylül 2014 yılında raflarda yerini alacağı söylediler bakalım iddia ettikleri gibi futbol oyunlarında bir devrim noktası olabilecekler mi ? bizim için önemli soru bu eskiden olsa Fifa mı Pes mi diye sorabilirdik ama Konami pes 2014 oyunu ile oyuncuların gözünde Fifa'ya rakip bile olamadı . Konami bu sefer çok iddialı çünkü bu seferde başarısız olurlar ise hadi gidip pes atalım lafı yerini hadi fifa atalım lafına bırakabilir. 
  Neyse Konami'nin bu sefer hatasından ders alıp ödevine çok çalıştığını düşünüyorum umarım bu sefer bizi hayalkırıklığına uğratmaz
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder