28 Temmuz 2014 Pazartesi

Fifa 2015 Oyuncuların Duygusal Davranışları



  İlk inceleme yazım olan Fifa 2015 bence başlamak için uygun çünkü ilgi alanım futbol ve oyunlar bu ikisi birleşip futbol oyunu olunca uzmanlık alanıma giriyor , neyse lafı uzatmadan neden Fifa 2015’i seçtiğimi anlattım şimdi sıra neden seçtiğimde değil oyunun nasıl olduğu ile ilgili Electronic Arts bu sefer Fifa oyununda yapay zekaya önem vermiş gibi görünüyor.
  
  Fifa 2015 duygusal anlamda bir yapay zeka ile öne çıkıyor örneğin çok önemli bir pozisyonda arkadaş size pas atmazsa kötü oynuyor diyebilirdik ama şimdi bize küs olabileceği ihtimalide eklenmiş , maç öncesinde atışmış olabilirsiniz o da size pas atmaz gider kaleye vurur olmadı önemli pozisyonu harcar geri döner sonuçta *bnelik değimli ? :D atacağı yoksa atmaz . Electornic Arts gerçekten iyi düşünmüş gayet iyi bir özellik olmuş sanırsam bu yıl Pes’e karşı en iyi kozu bu olacak. Takım arkadaşlarınızla iyi geçinmezseniz önemli bir pozisyondan olabilirsiniz takım arkadaşları önemlidir kavga etmeyin. Adam olun :)
  
  Neyse yazının son kısımlarına geldik bu kısımda şunu söylemek istiyorum ki futbol oyunları böyle devam ederse iş aile kurmaya , ev almaya , bazen kaçamak yapıp diskoya gitmeye , anteramanlara gidip katılmaya kadar kişiselleşebilir hatta belkide yemek yememize kadar gider örneğin çok fastfood yersek ve kilo alırsak performansdan düşüp kulüpten atılmaya kadar gidebiliriz yada beslenme düzenini düzeltmemiz diyetisyen tutmamız gerekebilir fakat bu sefer oyun Fifa değilde The sims’e benzer ama kötü olmaz gibi Fifa 2030 gibi oyunlarda beklenen gelişmeler :)

  
  Not : Başka bir isteğiniz , sorunuz , güzel bir yazı ve konu tavsiyeniz , eleştiriniz , teşekkürleriniz hepsini yorum olarak görmek isteriz. Beğendiyseniz sosyal paylaşım sitesinde paylaşmayı unutmayın :D Başka bir yazıda görüşmek üzere Gamestation camiası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder