5 Eylül 2014 Cuma

Hitman Absolution

Hitman Absolution



 Bu yazıda sizlere Hitman serisinin şu anlık son oyunu olan Hitman Abslution'dan bahsedeceğim öncelikle bu oyunu sakın ha sakın 13 yaş altı bir çocuğa oynatmayın sonra çocuklar kuduruyor boncuklu tabanca alıp sizi vurmaları muhtemel oluyor :D . 
 Neyse lafı uzatmadan sizlere ajan 47 nin yeni yeteneklerinden söz edeyim öncelikle benim en sevdiğim özellik olan nokta atışından bahsedeyim öncelikle bir noktada siper alıyorsunuz ve q tuşuna basıyorsunuz an yavaşlıyor ve kurbanları seçiyorsunuz ,kurbanları seçince infazı başlatıyorsunuz . Kurbanlar habersizce beklerken 47 hepsini öldürüyor , diğer bir özellik ise içgüdü bu özellikle kalabalığın arasına karışabiliyorsunuz , duvarların arkasını görebiliyorsunuz aslında nokta atışı da içgüdü kapsamında siz kullandıkça içgüdü azalıyor ve bitiyor bitince tüm bu bahsettiğimiz özellikleren mahrum kalıyoruz yani bu ne demek tasarruf yapıp idareli kullanmamız demek . Şimdi bazılarınız duvarların arkasını görünce çok kolay olur gibi düşünüyordur ki haklılar çok kolay oluyor ama İO İnteractive onlarıda düşünüp 5 farklı zorluk derecesi getirmiş bu dereceler zorluk sırası ile 

  • Kolay
  • Normal
  • Zor
  • Uzman
  • Mükkemeliyetçi 
 Çok kolay olduğunu düşünüyor iseniz mükkemeliyetçi seviyesinde oynayınız o seviyede kalabalık arasına karışma , nokta atışı var ama duvar arkasını görme yok ve de adamların yapay zekası müthiş artıyor. Bu yeni oyunumuzda eski oyunu olan bloodmoney ile arasında ki diğer fark ise saklanma ve saklama özellikleri eski oyunda bir tek dolaba girebiliyorduk ama şimdi ise yerlerde bulunan sandıklara bile girebiliyoruz ve saklanırken etrafı güvenlice izleyebiliyoruz . Her ne kadar ürkünç olsa bile bir ceseti dolaba saklayıp yanına girebiliyoruz , bir dolaba iki ceset sığıyor bu da çok müthiş bir özellik olmuş . Neyse cesetler ile ilgili çok konuştuk sıra ajan 47 nin efsanevi dövüş yeteneklerine geldi diye umuyorum burada eski oyunun aksine tek bir hareketle değilde bir kaç farklı hareket ile dövebiliyorsunuz ve siz vurdukça dayak yiyen ile sizin tepkileriniz çok güzel ve gerçekçi , ajan 47 o kadar profosyonel ki polisleri de kandırabiliyor örneğin girmenizin yasak olduğu bölgeye giriyorsun ve polis seni yakalıyor sen ise elleri kaldırıp polise yaklaşıyorsun ve bir anda polisin elinden silahı alıp pataklamaya başlıyorsun ki çok zevkli bir olay.
 Eski oyunlarına kıyasla grafikler ve oynanış açısından müthiş yol kateden Hitman Absolution oynanmayı hakediyor ve bizde size oynamanızı tavsiye ediyoruz . 

 Yeni oyunlar ile görüşmek üzere GameStation52 Camiası 

 Sosyal paylaşım sitelerimiz 

https://twitter.com/GameStation52

https://www.facebook.com/pages/GameStation52/654151728034353

 Yazıyı beğendiyseniz paylaşın , sitelerimizi beğenin , tavsiye edin





1 yorum: