4 Eylül 2014 Perşembe

Mount And Blade Bannerlord

Mount And Blade Bannerlord

 Mount and blade oyunu sayıca fazla bir hayran kitlesine sahip olmasada , sadık bir hayran kitlesine sahip. Yapımcı şirket TaleWorlds , oyunu oyuncuların isteklerine göre yapıyor  hatta bir önceki oyun olan napoleonic wars oyuncuların yaptığı bir oyun olma özelliğine sahipti. Çıkış tarihi hakkında bazı dedikodular olsa bile hala kesin bir tarih yok.
  Türk şirketi TaleWorlds mount and blade oyunlarına bannerlord ile yeni bir hava kazandıracak gibi çünkü grafikler muhteşem olmuş.

  Mount And Blade Warband (sol) Mount And Blade Bannerlord (sağ)


 Görüldüğü üzere TaleWorlds müthiş bir iş çıkarmış.

 Eski oyuna baktığımız zaman kabataslak bir çizimmiş gibi duruyor ama bu kabataslak çizim havası bannerlod da kalkmış çünkü yapımcı şirket Taleworlds biraz daha ayrıntıya inmiş etraftaki ışık düzenlemesini de çok iyi ayarlamış eski oyunların aksine bu sefer çok iddialı olacak gibi fakat bu bazı oyuncular için sıkıntılı bir durum çünkü bu gafikler biraz daha güçlü bir sistem isteyebilir yani kasaca grafiklerle orantılı olarak sistem gereksinimleri de yükselecek gibi duruyor.

 Taleworlds sonunda bu ortaçağ oyununa istenilen havayı verdi (en azından durum böyle gösteriyor) , birçok oyuncunun beklediği bir oyun değildi daha önceden de belirttiğim gibi çok olmayan fakat sadık olan bir hayran kitlesine sahipti ama bu sefer o sadık kitleye yeni oyuncularda ekleyebilecek . Aslında benimde çok beklediğim bir oyun çünkü ortaçağ temalı birçok oyunda ejderha vb yaratıklar var gerçekçi ortaçağ oyunu çok az ama artık bannerlord var en azından 1 yıl daha idare eder sonra yeni çıkacak oyunları incelemeye koyuluruz.

Yeni oyunlarla ile görüşmek üzere

GameStation52 Camiası .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder